Vi lägger tid på Sveriges framtid!

Vår praktikant Beulah

Se där, vår duktiga praktikant Beulah Falkeström hjälper oss med sortering och märkning av alla fina böcker vi fick till de sjuka barnen och deras syskon på Ronald McDonald Hus, Uppsalahuset.

Vi får ofta förfrågningar om att ta emot praktikanter på ett eller annat vis. Det är jättekul att intresset för vårt företag och branschen är så stort. Men i ett litet företag är det ganska svårt att ta emot praktikanter, även om vi skulle vilja.

När vi erbjuder praktikplats vill vi skapa några extra meningsfulla dagar för praktikanten, det är viktigt för oss att det finns en bra uppgift att lösa/lära sig hos oss.

Handledningen är ett stort ansvar och i ett litet företag med bara tre heltidsanställda innebär det att en person under några dagar blir relativt bortkopplad från övriga verksamheten. 30 % av personalstyrkan har alltså huvudfokus på praktikanten istället för den ordinarie verksamheten.

Trots detta vill vi under jubileumsåret ändå i möjligaste mån ge åttonde och niondeklassare möjlighet att praktisera hos oss. Vi är stolta över att lägga så stor del av vårt fokus på Sveriges framtid.

Kommentera gärna: